Blogi

Ilmainen energiakartoitus luo mahdollisuuksia uusille lämmitysratkaisuille

Ilmainen energiakartoitus luo mahdollisuuksia uusille lämmitysratkaisuille

ilmainen energiakartoitus

Suomalaisen kodin energiankulutuksesta lähes 70 prosenttia muodostuu lämmityskustannuksista. Vastaavasti lähes kolmasosa suomalaisten päästöistä koostuu asumisesta. Nykypäivänä yhä useampi taloyhtiö ja omakotiasuja ovat entistäkin kiinnostuneempia energiaratkaisuista, jotka säästävät sekä luontoa että lompakkoa. LVI Eilolan ilmainen energiakartoitus tarjoaa mahdollisuuden tutkia rakennuksen nykyisen lämmitysjärjestelmän kunnon ja mahdolliset puutteet.

Näin voidaan selvittää onko maalämpö, ilmavesilämpöpumppu tai ilmalämpöpumppu kohteeseen oikea vaihtoehto. LVI Eilola haluaa kulkea kehityksen etulinjassa ja tarjota energiatehokkaita, ekologisia ja edullisia lämmitysratkaisuja niin omakotiasujille, taloyhtiöille kuin liikekiinteistöillekin.

Ilmainen energiakartoitus tuo esille kiinteistön sopivuuden maalämpöön

Maalämpö vastaa tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin, kun ilmasto lämpenee ja paineet uusiutuvan energian tuottamisesta kasvavat jatkuvasti. Maalämpö on ekologinen lämmitysmuoto, johon eivät pääse vaikuttamaan markkinoiden heilahdukset. Maa tarjoaa ilmaista lämpöä, joten maalämpö voi tuoda säästöä kodin tai taloyhtiön energiakustannuksiin jopa 75 prosenttia.

LVI Eilolan ilmainen energiakartoitus sisältää kattavan tutkimuksen, jossa käymme huolellisesti läpi rakennuksen olemassa olevan lämmitysjärjestelmän ja kartoitamme kiinteistön sopivuuden maalämpöön. Maalämpöratkaisut kartoitetaan myös tutustumalla pihaan perusteellisesti. Kohteesta riippuen maalämpö voidaan kerätä maasta joko porakaivolla, maapiirillä tai vesistöön sijoitettavalla keruupiirillä. 

Vankan ammattitaidon ja asiantuntemuksen turvin voimme tarjota kuhunkin kohteeseen sopivan ja räätälöidyn maalämpöratkaisun ja kertoa lisää erilaisista maalämpövaihtoehdoista. Kartoituksen perusteella asiakas saa aina kirjallisen tarjouksen maalämpöurakasta.

Ilmavesilämpöpumppu vai ilmalämpöpumppu? Varaa ilmainen energiakartoitus!

Ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu ovat mainioita vaihtoehtoja kohteisiin, joiden tonteille ei pystytä tai ei haluta rakentaa maalämpöpumppua. Ne lämmittävät kotisi kylminä päivinä hyödyntäen raikasta ulkoilmaa ja vastaavasti jäähdyttävät kesän kuumimpina päivinä. Ilmavesilämpöpumppu käyttää ilmalämpöpumpusta poiketen lämmön siirron väliaineena ilman sijasta vettä, jolloin kodin tai kiinteistön käyttövesi voidaan lämmittää samalla.

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa taas tukemaan kaikenlaisia lämmitysjärjestelmiä. LVI Eilolan tarjoama ilmainen energiakartoitus tähtää siihen, että jokaiseen kohteeseen valitaan järkevin ja sopivin lämmitysratkaisu. 

Samalla asiakas saa monipuolisesti vertailutietoa eri lämmitysjärjestelmistä ja niiden asennus- ja käyttökustannuksista ostopäätöksensä tueksi. Kartoituskäynnin jälkeen suunnittelemme rakennukseen parhaiten sopivan ratkaisun. Asiakas saa kirjallisen tarjouksen lämmityssaneerauksesta tai ilmavesilämpöpumpun asennuksesta uudisrakennukseen.

Uudet ja uusiutuvat energiaratkaisut ovat keinoja, joilla omakotitalo tai taloyhtiö voivat käyttää energiaa fiksummin, saada merkittäviä kustannusäästöjä, lisätä asumismukavuutta ja pienentää omaa hiilijalanjälkeään. Ekologisiin ja puhtaisiin energiaratkaisuihin panostamalla pystyy vaikuttamaan positiivisesti myös talon tai taloyhtiön arvoon. Haluatko sinäkin olla toteuttamassa uusia tulevaisuuden energiaratkaisuja, jotka säästävät luontoa ja pienentävät lämmityslaskuasi? Varaa ilmainen energiakartoitus! Me kerromme mielellämme lisää!