LÄMPÖÄ RAIKKAASTA ULKOILMASTA YMPÄRI VUODEN

Pidä kotisi lämpimänä niin talven kylmimpinä öinä kuin sopivan viileänä kesän kuumimpina päivinä ilma-vesilämpöpumpun avulla. Uusiutuvana eneriganlähteenä auringosta hyödynnettävä lämpö on ekologinen valinta joka säästää myös kukkaroa.

Lämmitä kotisi ilmaisella ulkoilmalla!

Vesi-ilmalämpöpumpun avulla voidaan hyödyntää ilmassa olevaan auringon uusiutuvaa, puhdasta energiaa. Ilmaa on helppo kerätä talteen lämpöpumpun avulla – ja ilma on täynnä auringon tarjoamaa ilmaista energiaa! Ulkoilmaan varastoitunutta lämpöä voidaan hyödyntää, vaikka ulkolämpötila laskisi jopa -25 C asteeseen.

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii ja kenelle se sopii?

Ilma-vesilämpöpumppu toimii samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu. Erona kuiteknin on, että lämpö siirretään ilman sijasta veteen. Lyhyesti: lämpöpumppu ottaa talteen ulkoilman lämpöenergiaa ja tiivistää sen. Lopputuloksena on puhdasta lämpöenergiaa, joka näkyy sinulle lämpiminä pattereina ja suihkuvetenä.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii niin uusikohteisiin, korjausrakentamiseen, pieniin kuin suuriinkin koteihin ja kiinteistöihin.  Erityisen suositeltavaa ilma-vesilämpöpumppu on sellaisissa kohteissa, joiden tonteille ei pystytä tai ei haluta rakentaa maalämpöpumppua ja sen vaatimaa porakaivoa tai lämmönkeruuputkistoa. Ilma-vesilämpöpumppu onkin loistava vaihtoehto maalämmön tilalle. 

Kun olemassa oleva lämmitys halutaan kiinteistössä säilyttää, mutta toiveena on samalla lämmityskulujen karsiminen merkittävästi, on ilma-vesilämpöpumppu täydellinen valinta. Koska ilma-vesilämpöpumpun asentaminen on nopeaa, on lämmityssaneeraus myös vaivaton ja helppo ratkaisu. Parhaimmillaan lämpöpumppu voidaan asentaa vain muutamassa päivässä. Edellytyksenä ilma-vesilämpöpumpun asentamiseen ainoastaan on se, että nykyinen lämmitys on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, yleensä patteri- tai lattialämmitys. 

Energiakartoituksen kautta yksilöityyn lämpöratkaisuun

Energiakartoituskäynnillä tutkimme rakennuksen olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kunnon ja mahdolliset puutteet. Kartoitamme rakennuksen sopivuuden ilma-vesilämpöpumpulle ja sopivan lämmitysratkaisun sekä kerromme lisää erilaisista lämmitysvaihtoehdoista. Saat siis samalla tietoa erilaisista lämmitysjärjestelmistä, niiden asennus- ja käyttökustannuksista ja lämmitysmuotojen vertailusta ostopäätöksesi tueksi. 

Kartoituskäynnin jälkeen suunnittelemme rakennuksellesi optimaalisen lämmitysratkaisun. Saat kirjallisen tarjouksen lämmityssaneerauksesta tai ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta uudiskohteeseen. Vastamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin erilaisia lämmitysvaihtoehtoja tai antamaamme tarjousta koskien.