Kiinteistölämpöpumppu – lämpöpumppu rivitaloihin ja kerrostaloihin

Kiinteistölämpöpumppu on suunniteltu isojen rakennusten ja kiinteistöjen lämmitystarpeeseen.

LVI Eilolan asentama kiinteistölämpöpumppu on laaturatkaisu

Ekologisuus, perustus- ja käyttökustannukset, sekä energiatehokkuutta koskevat säädökset määrittelevät vaihtoehdot kun rivitalon tai kerrostalon lämmitysjärjestelmä saneerataan tai uudiskohteeseen valitaan lämmitysjärjestelmä.

Yhä useampi taloyhtiö päätyy maalämpöön ensisijaiseksi tai ainoaksi lämmitysmuodoksi ekologisuuden ja jatkuvasti nousevien sähkön ja öljyn hintojen vuoksi. Maalämmöllä päästään jopa 70% säästöön energialaskussa verrattuna vanhaan öljy-, kaukolämpö- tai sähkölämmitykseen. Maalämpö säästää taloyhtiön rahaa välittömästi käyttöönoton jälkeen, koska säästö energiakustannuksissa on yleensä suurempi kuin investointia varten otetun lainan pääoman lyhennys- ja korkokustannukset. Erityisen kannattavaa maalämpöön vaihtaminen on taloyhtiöissä, joissa öljylämmityksen kattila tai kaukolämpövaihdin on tulossa käyttöikänsä päähän. Öljylämmityskohteissa maalämpöön siirtyminen kannattaa lähes aina kattilan iästä riippumatta.

Kauttamme saat suunnittelun ja asennuksen

Asennamme taloyhtiöönne valintanne mukaan maapiiri- tai porakaivojärjestelmän kokonaisurakkana. Mitoitamme ja suunnitelemme sopivan järjestelmän nykyisen energiakulutuksen tai lasketun tehonkulutuksen perusteella. Rivitaloissa ja kerrostaloissa käytetään lähes aina porakaivojärjestelmää, missä tyypillisesti porataan yksi tai useampi porakaivo eli energiakaivo. Taloyhtiöissä käytetään suuritehoisia kiinteistölämpöpumppuja joiden teho vaihtelee 22-90kw:n välillä. Useasta teholuokasta on helppo valita taloyhtiönne tarpeita parhaita vastaava maalämpöpumppu. Isot järjestelmät toteutetaan aina usealla pumpulla toimintavarmuuden maksimoimiseksi. Huolehdimme maalämpöjärjestelmänne asennuksen alusta loppuun. Alkaen porakaivojen sekä maalämpöpumppujen mitoituksesta aina työmaan luovutukseen, käytön opastukseen ja huollon järjestämiseen saakka.

Asennuksen teemme ripeästi ja asukasystävällisesti, takuutyönä

Lue lisää maalämpö- ja kalliolämpöasennuksesta

Suosittelemme IVT:n Greenline HE E21, HE E28, HE D36 ja D43 mallia taloyhtiöille ja isoihin kiinteistöihin

IVT Greenline HE D36/D43 - Joutsenmerkitty maalämpöpumppu. Laatutuote joka sopii myös mittavaan lämmönkeruuseen!

Lataa IVT Greenline HE D36/D43 –tuote-esite

Lataa IVT Greenline HE E21/E28 –tuote-esite