Maalämpö - asennettuna omakotitaloon

Harkitsetko maalämpöön siirtymistä tai rakennatko uudiskohdetta? Varaa LVI Eilolalta veloitukseton energiakartoituskäynti. Aktiivinen toiminta-alueemme kattaa Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Hämeen maakunnat sekä Oulun läänin.

Energiakartoitus

Energiakartoituskäynnillä tutkimme rakennuksen olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kunnon ja mahdolliset puutteet. Kartoitamme rakennuksen sopivuuden maalämpöön sekä sopivan maalämpöratkaisun ja kerromme lisää erilaisista maalämpövaihtoehdoista. Yleisimmät vaihtoehdot toteuttaa maalämpö omakotitalossa on porakaivo tai maapiiri. Saat samalla tietoa erilaisista lämmitysjärjestelmistä, niiden asennus- ja käyttökustannuksista ja lämmitysmuotojen vertailusta. Maalämpöön siirtymällä voit säästää jopa 60-70% vuotuisista energiakustannuksista.

Tarjous

Kartoituskäynnin jälkeen suunnittelemme rakennuksellesi optimaalisen maalämpöratkaisun. Saat kirjallisen tarjouksen maalämpösaneerauksesta tai maalämpöjärjestelmän asennuksesta uudiskohteeseen. Vastamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin maalämpöjärjestelmiä tai antamaamme tarjousta koskien.

Maalämmön rahoitus

Kauttamme saat myös edullisen rahoituksen maalämpöurakalle. Suuressa osassa kohteista voit maksaa maalämmön säästyneillä energiakustannuksilla rahoituksen kuukausierän. Voit tarkastella maalämmön rahoitusta lähemmin rahoitus-sivultamme.

Lämpöpumpun asennus

Kun hyväksyt tarjouksen, annamme sinulle paikkaansa pitävän aikataulun, johon määrittelemme hankeen kokonaiskeston ja käyttöönottopäivän. Kokeneet ammattilaisemme suorittavat asennustyöt kokonaisurakointina, Avaimet käteen –palveluna. Omakotitalouksiin asentamillemme Bosch tai IVT maalämpöpumpuille saat 6 vuoden takuun, kompressorin takuu on 10 vuotta. Asennustyölle myönnämme 5 vuoden takuun. Työn osuudesta omakoti- tai vapaa-ajan kohteessa voit saada kotitalousvähennystä.

Lopputarkastus ja maalämpöjärjestelmän käyttöönotto

Jokaiseen urakkaamme kuuluu asianmukainen lopputarkastus, jossa toivomme tilaajan olevan mukana. Käymme kohteen läpi ja tarkastamme, että asennustyön laatu vastaa kaikkia kriteerejä sekä yrityksemme ja asiakkaamme vaatimuksia.

Käyttöopastus ja tuki

Asiakas saa lopputarkastuksen yhteydessä kattavan käyttöopastuksen ja perehdytyksen maalämpöjärjestelmään. Jos asennuksen jälkeen ilmenee kysyttävää tai tarvitset neuvoa, voit aina ottaa yhteyttä, me autamme mielellämme!

Kokenut urakoitsija

Olemme urakoineet Oulun ja Lapin läänien alueella sekä Helsingin – Uudenmaan alueella maalämpöasennuksia vuodesta 2006 alkaen. Kokemusta on kertynyt jo lähes 2000 asennetusta maalämpökohteesta. Meiltä saat varmasti oikeanlaisen mitoituksen kohteeseesi, laadukkaat maalämpötuotteet, asennus tehdään rautaisella ammattitaidolla ja tarvittaessa huoltokin pelaa!