Energiakartoitukset ja täyden palvelun maalämpöratkaisut
Avaimet käteen –asennuksena

Maalämpö kokonaisurakointina – suunnittelu, optimointi, poraustyö ja asennus & käyttöönotto LVI Eilolalta

Laadukas ja kokonaisvaltainen, asiakaan tarpeet huomioiva palvelu on yrityksemme valtti. Haluamme tarjota asiakkaillemme täydelliset, kustannustehokkaat kokonaisratkaisut ekologisten lämmitysjärjestelmien parissa.

Energiakartoitus

Harkitsetko maalämpöön siirtymistä tai rakennatko uutta? Varaa LVI Eilolalta veloitukseton energiakartoituskäynti.

Energiakartoituskäynnillä tutkimme rakennuksen olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kunnon ja mahdolliset puutteet. Kartoitamme rakennukseen sopivan maalämpöratkaisun ja kerromme lisää erilaisista maalämpövaihtoehdoista. Saat samalla tietoa erilaisista lämmitysjärjestelmistä, niiden asennus- ja käyttökustannuksista ja lämmitysmuotojen vertailusta.

Energiakartoitus on täysin veloitukseton, eikä sido asiakasta.

Tarjous

Kartoituskäynnin jälkeen suunnittelemme rakennuksellesi optimaalisimman maalämpöratkaisun. Saat kirjallisen tarjouksen maalämpösaneerauksesta tai maalämpöjärjestelmän asennuksesta uudiskohteeseen. Vastamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin maalämpöjärjestelmiä tai antamaamme tarjousta koskien.

Lämpöpumpun asennus

Kun hyväksyt tarjouksen, annamme sinulle paikkaansa pitävän aikataulun, johon määrittelemme hankeen kokonaiskeston ja käyttöönottopäivän.
Suoritamme asennustyöt kokonaisurakointina, Avaimet käteen –palveluna.

Lopputarkastus ja käyttöönotto

Jokaiseen urakkaamme kuuluu asianmukainen lopputarkastus jossa toivomme tilaajan olevan mukana. Käymme kohteen läpi ja tarkastamme, että asennustyön laatu vastaa kaikkia kriteerejä, sekä yrityksemme ja asiakkaamme vaatimuksia.

Käyttöopastus ja tuki

Asiakas saa lopputarkastuksen yhteydessä kattavan käyttöopastuksen ja perehdytyksen järjestelmään. Jos asennuksen jälkeen ilmenee kysyttävää tai tarvitset neuvoa, voit aina ottaa yhteyttä, me autamme mielellämme!